sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi
GSM 050 524 6466

tiina.ruotsi (at) co.inet.fi


Keittiökalustesuunnitelmat

Haaveiletko, että keittiösi olisi kodin keidas, joka tekee arkisesta ruoanlaitosta juhlaa?

Täyden palvelun keittiömyymälä

Kauttamme saat keittiösuunnitelmat, kotimaiset keittiökalusteet, kodinkoneet ja asennuksen! Soita vaikka heti ja varaa suunnitteluika!

Olemme ylpeitä uusista Keittiöedustuksistamme, Jotka edustavat keittiövalmistusta laadukkaimmillaan.

Domus -keittiöt

Domus Yhtiöt, joka valmistaa laadukkaita kotimaisia ikkunoita, ovia ja keittiöitä, on perustettu jo vuonna 1948. Tämän päivän Domuksessa perheyrityksen perinteet yhdistyvät moderneihin tuotantoratkaisuihin. Domukselta saat keittiön lisäksi kalusteet myös kodin kaikkiin tiloihin; Myös laadukkaat liukuovikalusteet! Lisätietoa: www.domus.fi

Käytännöllisyyden ohella keittiösi voi olla persoonallinen pakkaus; pieni ja pippurinen tehonurkkaus tai kesäisen kutsuva yrttitarha – todellinen visuaalinen maustearkku!  

Keittiökalusteiden hankinta on kodin kalleimpia hankintoja. Kalusteiden käyttöikä on pitkä, jopa kaksikymmentä vuotta, joten tilan huolellinen suunnittelu kannattaa.

Uuden keittiön suunnittelu aloitetaan kartoittamalla olemassa oleva keittiö paikan päällä tai perehtymällä suunnitteilla olevan keittiön piirustuksiin. Jotta toimiva ja ehjä  kokonaisuus löytyy, tehdään tarvittaessa useampi suunnitelma. Olennainen osa suunnitelmaa ovat perspektiivikuvat, jotka auttavat hahmottamaan tulevan keittiön ilmeen ja toiminnallisuuden.